Huis > FAQ

V: 1. hoe wij beginnen om samen te werken?

A: Alle onze beeldschermen zijn aangepast, meestal we starten vanaf ontwerp structuur en grootte voor klanten. In dit stadium, klant moet vertellen ons belangrijkste idee over waar het display worden geplaatst, op de vloer, aanrecht of hang tegen de muur. En vertel ons gedetailleerde informatie over producten (grootte, gewicht, hoe plaatsing) of stuur ons een paar productmonsters voor ontwerp indien mogelijk.

V: 2. kunt u ons helpen met het kunstwerk?

A: Meestal, het is klant die de illustratie te maken door zelf, als klant problemen heeft of hebben geen ontwerper om kunstwerk maken, wij kunnen ze helpen, zolang ze bieden ons fundamentele illustraties ingrediënt. Volgende is om kleur monster voor massaproductie.

V: 3. bieden u monster?

A: Ja, we bieden blancomonster of kleurrijke monster door inkt-jet afdrukken, is het voornamelijk voor klanten om te controleren de dimensie, papierkwaliteit, gewicht-ondersteuning van vermogen.

V: 4. Hoe lang duurt het om het monster te maken?

A: Blancomonster moet 1-3 dagen, kleur monster moet 3-5days.

V: 5. hoe u voor monster rekent?

A: We rekenen gewoonlijk een kleine som geld voor het maken van proeven, net genoeg dekking van de kosten. Wij zullen geen geld op het maken van monster niet eigen. Wanneer de bestelling wordt bevestigd, kan de gratis monster worden afgetrokken van de totale waarde van bestelling.

V: 6. kunnen we het monster kleur door inkt-jet afdrukken gebruiken om de kleur in massa productie controleren?

A: Nee, omdat het proces van inkt-jet afdrukken totaal verschillend van offsetdruk in massaproductie is. De kleur zullen afwijken van de kleuren in massaproductie. Als klanten zien hoe de kleur eruitziet in massaproductie wilt, bieden wij klant A3 of A4 formaat afdrukken bewijs dat 90% dicht bij de kleur in massaproductie.

V: 7. hoe u het monster schip?

A: Wij doorgaans verzonden door DHL, UPS, FedEx of TNT. En koerier vergoeding wordt betaald door klant tegen aankomst. Als klant geen courier a/c, wij kunnen helpen klanten om te vinden van de meest economische courier agent-service, waarna de klant ons courier kosten betaalt, we het overbrengen in courier agent. Maak je geen zorgen, de vrachtkosten die zullen volledig geladen door een derde partij, thats doorstuurserver.

V: 8.What is de levertermijn voor bulk orde? En de betalingsvoorwaarden?

A:  Over 15-20days na storting onze rekening door TT, 40% van het totale bedrag als borg bereikt. Na de goederen klaar en gecontroleerd door klanten, moet de 60% saldo worden besteed dan, thats voor verzending.

V: 9. Hoe zodat klanten de procedures te monteren kartonnen weergeven?

A:   Bieden wij Montage instructie door lijn of door foto's. Als klant nog steeds na herziening van het monteren van instructie ondervindt, bieden wij video duidelijk klant over stap voor stap.