Wijn / bier / drank Chinese Wholesale Bottle Neck Tags Grote hoeveelheid Goedkope prijs

Productnaam: wijn / bier / drank Chinese wholesale-flessenhals-tags grote hoeveelheid goedkope prijs Wat u maar wilt noemen 'em-bottle neck-tags, bottle neckers of bottleneck hangers ... Deze kleine krachtpatsers maken een uitstekende marketing investering. Bottle neckers zijn ...

Productdetails

Productnaam: wijn / bier / drank Chinese groothandel fles nek tags grote hoeveelheid goedkope prijs

Wat je maar wilt noemen 'em - bottle neck tags, bottle neckers, of bottleneck hangers ... Deze kleine powerlets op het moment van aankoop zijn een uitstekende marketinginvestering. Bottle neckers zijn bewezen effectief met lage eenheidskosten en de mogelijkheid om ROI te volgen met behulp van streepjescodes of promotiecodes. Ze zijn gemakkelijk en vertrouwd voor winkeliers om te gebruiken, en u kunt zelfs met retailers samenwerken om de kosten te delen.

We maken op maat fles hang tag, kleine hoeveelheid is aanvaardbaar.

Kom op en neem contact op met Jessica via e-mail: display@displaystandpop.com voor meer informatie!

Jiechuang Display is een van de toonaangevende Custom Sticker Labels fabrikanten en leveranciers, onze fabriek kan klanten bieden wijn / bier / drank chinese groothandel fles nek tags grote hoeveelheid goedkope prijs producten met een goede prijs. Als u op zoek bent naar display-merken of producten van hoge kwaliteit, neem dan gerust contact met ons op.
Onderzoek